In vacanta printre viespi

Nu prea am stiut sa folosesc vorbe dulci atunci cand trebuia... in toti acesti ani am inceput sa fiu mai rece fata de ceilalti. teama de a fi dezamagita din nou mi-a infectat sufletul si, desi am incercat, orice cuvant rautacios imi facea mult rau. Astazi sunt  momente in care prefer singuratatea… pentru ca atunci raman eu cu mine. Si nimeni nu ma mai poate ranii.  Dar totusi in vara a fost o exceptie si am hotarat sa plec impreuna cu prietenii mei in concediu. Si uite ca nu a fost rau si m-am simtit foarte bine, atat eu cat si prietenii mei cu care am fost.

Ce sa va povestesc de acolo? Ca a fost invazie de viespi. Am inteles ca peste tot in tara in aceasta vara a fost invazie de viespi si toata lumea nu stia cum sa scape de ele, mai ales ca din cand in cand erau destul de agresive. La fel am patit si noi nu stiam care ar fi solutiile de combaterea viespilor dar pana la urma am apelat la o firma specializata pe dezinsectie Bucuresti si astfel am rezolvat problema.

Cum mancam, cum beam o bere sau o apa sau un suc cum in cateva secunde era prezenta o viespe care bineinteles ca isi chema suratele si in cateva minute se umplea de zburatoare bazaitoare care nu ne dadeau pace.

Cand venea seara era cel mai bine, viespile plecau la casele lor si puteam si noi sa stam linistiti afara si sa jucam un Catan. Dar a doua zi din pacate o luam de la capat. Nici patronul pensiunii nu reusise sa rezolve aceasta problema de combaterea viespilor si chiar ne povestea ca toti clientii au fost nemultumiti si deranjati de acestea.